Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού MSc στο Marketing από το university of Sheffield.
Με έδρα την Θεσσαλονίκη ασχολείται από το 2006 έως σήμερα με τα λειτουργικά τρόφιμα και πιο συγκεκριμένα με την παραγωγή προβιοτικών προϊόντων με την επωνυμία Κεφίρ Υγιεία.
H Κεφίρ Υγιεία πρωτοπορεί και καινοτομεί παράγοντας προϊόντα υψηλής αξίας με δραστηριότητα και αναγνώριση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με βραβεύσεις από Great Taste Awards μέχρι το χρυσό βραβείο καινοτομίας (SIAL PARIS 2018 gold innovation award).