Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018

Είσοδος Χρήστη

Ελένη Παρασκευοπούλου

AVOYOG Smoothie Beverage Project Leader

Ελένη Παρασκευοπούλου
Ελένη Παρασκευοπούλου

Η Ελένη Παρασκευοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το λύκειο των εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη. Είναι διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου από το Σεπτέμβριο του 2017. Η διπλωματική της εργασία αφορούσε τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών στην επεξεργασία και τη διατήρηση φυτικών προϊόντων διατροφής.

Από το 2016 εργάζεται στην εταιρία τροφίμων Γεωδή Α.Ε. αρχικά ως part-time και από τον Οκτώβρη του 2017 ως full-time, με αντικείμενο το marketing και την προώθηση προϊόντων.

Από τον Φεβρουάριο του 2017 αποτελεί ενεργό μέλος της ομάδας AVOYOG Smoothie Beverage που βραβεύτηκε στον ελληνικό και τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό Ecotrophelia.

Σύνοψη Παρουσιάσης

Το AVOYOG Smoothie Beverage είναι ένα ρόφημα που παρασκευάζεται από αβοκάντο Ελληνικής καλλιέργειας και ορό στραγγιστού γιαουρτιού με προσθήκη πρεβιοτικών ινών, φυσικού αντιοξειδωτικού εκχυλίσματος και βιταμίνης C. Το ρόφημα αποτελεί πηγή πρεβιοτικών και φυτικών διαιτητικών ινών καθώς και φυτικών λιπιδίων, πρωτεινών, βιταμινών και ανόργανων συστατικών που προέρχονται από τα δύο κύρια συστατικού. Επιπλέον παρουσιάζει υψηλή αντιοξειδωτική δράση. Δεν περιέχει συντηρητικά, τεχνητά πρόσθετα χρώματος κ.α. καθώς και πρόσθετη ζάχαρη. Η επεξεργασία με Υπερυψηλή Πίεση που έχει χρησιμοποιηθεί ως μέθοδος ψυχρής παστερίωσης για την επίτευξη μικροβιολογικής σταθερότητας συμβάλλει στη διατήρηση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών (κρεμώδης υφή, άρωμα/γέυση φρέσκου φρούτου, πράσινο χρώμα) και των θρεπτικών ιδιοτήτων του προϊόντος. Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι οικολογικό καθώς χρησιμοποιεί παραπροϊόν της βιομηχανίας του στραγγιστού (Ελληνικού ή Ελληνικού-τύπου) γιαουρτιού το οποίο είναι ιδιαίτερα δύσκολο στη διαχείρισή του.

Το AVOYOG Smoothie Beverage δημιουργήθηκε στα πλαίσια του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού Ecotrophelia 2017. Το AVOYOG κατέκτησε το 1ο βραβείο στον εθνικό διαγωνισμό Ecotrophelia που διοργανώθηκε από το Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Αθήνα, Ιούνιος 2017) και ως εκ τούτου εκπροσώπησε την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό Ecotrophelia (Λονδίνο, 21-22 Νοεμβρίου 2017) όπου απέσπασε και πάλι το 1ο βραβείο.

Η ομάδα AVOYOG Smoothie Beverage αποτελείται από τις επιβλέπουσες Δρ. Ευφημία Δερμεσονλούογλου και υποψήφια Δρ. Βαρβάρα Ανδρέου και τις φοιτήτριες Ελένη Παρασκευοπούλου, Ειρήνη Παπαμιχαήλ, Παρασκευή Σαραντάκου και Μαρία-Ζαχαρούλα Ξανθού, με τη συμβουλευτική καθοδήγηση του Καθηγητή ΕΜΠ Πέτρου Ταούκη. Το προϊόν δημιουργήθηκε στο Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ.

Τakeaways:

  • Ο σύγχρονος καταναλωτή αναζητά λειτουργικά τρόφιμα με ανώτερα θρεπτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά με ευκολία στη χρήση και οικολογικό χαρακτήρα.
  • Η νέα γενιά των τροφίμων περνάει μέσα από την έρευνα και την καινοτομία.
  • Οι νέοι Έλληνες επιστήμονες τροφίμων με υψηλή επιστημονική κατάρτιση είναι έτοιμοι να υλοποιήσουν καινοτομές ιδέες με σκληρή δουλειά και υπό δύσκολες συνθήκες.

Ομιλητές

International Speaker Antonio Raimondo Ο Antonio ξεκίνησε να εργάζεται στην CHEP τα 2013 αναλαμβάνοντας την θέση του Marketing Manager για την Ισπανία και την Πορτογαλία και από το 2016 πλέον ηγείται του τμήματος Marketing για όλη την Νότια Ευρώπη(Ισπανία,Πορτογαλία,Ιταλία,Ελλάδα και Τουρκία).
International Speaker Héctor Escobar Trejo Ο Hector είναι από το Μεξικό και εργάζεται στην CHEP από το 2011 όπου και συνεργάζεται με όλους τους μεγάλους Λιανέμπορους της Ευρώπης σε πάνω από 5 χώρες.
Σύλβια Αγάθου Sylvia has joined the Coca-Cola Company in 2016 as Brand Manager My Coke and since then, she has worked on many important Coca-Cola projects, such as the EURO and Christmas campaign, as well as the relaunch of the Coca-Cola brand identity. Among her recent accomplishments is the management of Coca-Cola Stevia launch.
Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος Εργάζεται στους Μύλους Αγίου Γεωργίου από τον Δεκέμβριο 2010 και μετά, αρχικά ως Field Sales Manager και πλέον ως Sales manager καταναλωτικών προϊόντων.
Βαρβάρα Ανδρέου Συμμετέχει ενεργά σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια και αποτελέσματα της έρευνας της έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Στο διαγωνισμό Ecotrophelia έχει συμμετάσχει συνολικά 2 φορές αναπτύσσοντας καινοτόμα οικολογικά προϊόντα: Greek salad on the go, 2η Θέση-2015 και AVOYOG Smoothie Beverage-1η Θέση-2017. Είναι επιβλέπουσα της ομάδας του AVOYOG Smoothie Beverage που απέσπασε την 1η θέση στον εθνικό και ευρωπαϊκό διαγωνισμό
Δημήτρης Ζακαλκάς Για περισσότερα από 15 χρόνια υπήρξε συνιδρυτής και Client Service Director της διαφημιστικής εταιρείας CAT ad. (2001 - 2016), στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με τη Στρατηγική Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, με το marketing να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του, χωρίς όμως να αρνείται την ανάμειξή του σε πολιτικές εκστρατείες (κόμματα και υποψήφιοι).
Αγγελική Ιωσηφίδου Γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη το 1973. Οι σπουδές της ξεκίνησαν με το Bachelor of Science, Business Administration του American College of Thessaloniki και συνεχίστηκαν με το Master of Arts, Communication στο New York Institute of Technology.
Μαντώ Καλαμπόκα Έχει δεκαετή προϋπηρεσία σε τμήματα Marketing & Trade Marketing σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες όπως L’Oreal, Sarantis, Unilever. Σήμερα είναι Senior Brand Manager στον τομέα Απορρυπαντικών της Henkel.
Ιωάννης Καμπούρης Το 2014 ίδρυσε και διευθύνει την εταιρία παραγωγής και τυποποίησης ελαιολάδου και άλλων αγροτικών προϊόντων με την επωνυμία «E-LA-WON». Τα προϊόντα της «E-LA-WON» είναι βραβευμένο Ελαιόλαδο, Ποιοτικό Μονοποικιλιακό Μέλι, Αρρώνια και άλλες Υπερτροφές.
Γιώργος Καραγιάννης Όλα δουλεύουν για το brand, λέει διαρκώς ο Γιώργος Καράγιαννης. Βραβευμένος designer και πρεσβευτής της δύναμης του branding, o Γιώργος γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Γραφιστική στο ΤΕΙ Αθηνών. Έκανε τα πρώτα του βήματα στη διαφήμιση και, ανάμεσα σε άλλες εταιρείες, δούλεψε ως Senior Art Director στη JWT Athens για κορυφαία brand όπως Vodafone, Smirnoff, Δέλτα, Kαρέλια κ.ά.
Όλγα Καρπούζου Στη Nestle, και συγκεκριμένα στην κατηγορία των Δημητριακών Πρωινού, βρίσκεται από τον Μάιο του 2012 έχοντας δουλέψει σχεδόν με όλα τα brands της κατηγορίας. Από τις αρχές του 2014 είναι brand manager στο portfolio των παιδικών και εφηβικών δημητριακών Nesquik®, Honey Cheerios®, Cookie Crisp®, Chocapic® και Lion®, ενώ από τον Μάρτιο του 2017 είναι brand manager στα δημητριακά και τις μπάρες δημητριακών πρωινού FITNESS® και ταυτόχρονα υπεύθυνη για όλο το portfolio Δημητριακών και Μπαρών της Nestle στην Κύπρο.
Μαριαλένα Λημναίου FMCG marketer (BSc, MBA) που έχει αφιερώσει τα 17 χρόνια καριέρας της στο marketing τροφίμων, συλλέγοντας εμπειρία από σημαντικές εταιρείες όπως η Vivartia και η Perfetti Van Melle.
Σταυρούλα Μαρκοπούλου Στο portfolio της συμπεριλαμβάνονται accounts όπως η Αθηναϊκή Χαρτοποιία, τα παξιμάδια Τσατσαρωνάκης, η ΕΨΑ, η Sony Ericsson Hellas, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, τα αυτοκίνητα Mitsubishi κ.ά. Από το Νοέμβριο του 2013 μέχρι και σήμερα κατέχει τη θέση της Brand Manager της ΕΨΑ.
Ανέλ Μόσχου Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Νοέμβριο 1981, είναι παντρεμένη και έχει ένα αγοράκι 3 χρονών. Σπούδασε Επιχειρησιακή Έρευνα και Μάρκετινγκ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (1ο Πτυχίο) όπου και συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο full time MBA.
Στέφανος Ναξάκης Τον Μάιο του 2016 μεταπήδησε στη Unilever και στο non-food ως Brand Μanager Skip. Από τον Ιούνιο του 2017 μέχρι και σήμερα κατέχει τη θέση του Marketing Manager Laundry, έχοντας στην εποπτεία τις μάρκες Skip, OMO & Cajoline.
Σοφία Παΐζη Έχοντας πολυετή εμπειρία σαν Διευθύντρια Marketing στο χώρο των Fast Moving Consumer Goods, από το 2015 μέχρι σήμερα, είναι Marketing Director στην εταιρία Agrino (ΕΥ.ΓΕ Πιστιόλας ΑΒΕΕ). Στο παρελθόν, κατείχε διευθυντικές θέσεις στο marketing των εταιριών Καλλιμάνης ΑΕ, Cadbury (νυν- Mondelēz) όπου είχε διατελέσει και ευρωπαϊκό ρόλο και Γρ. Σαράντης ΑΕ.
Ελένη Παρασκευοπούλου Η Ελένη Παρασκευοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το λύκειο των εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη. Είναι διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου από το Σεπτέμβριο του 2017.
Γαβριήλ Πολλάτος Γεννήθηκε στην Αθήνα. Μπήκε στην διαφήμιση από 22 χρονών και σε ηλικία 28 ετών ανέλαβε την Γενική Διεύθυνση της διαφημιστικής Εταιρείας ΛΑΜΔΑ_ΑΛΦΑ Α. Ε. με πελάτες όπως η ΦΑΓΕ, ΜΙΣΚΟ,ΓΕΡΜΑΝΟΣ,ΥΦΑΝΤΗΣ,BOSCH, ΜΑSTERCARD, LACOSTE, κ.ά.
Δέσποινα Πορτοκάλη Η Δέσποινα Πορτοκάλη έχει σπουδάσει Χημικός με μεταπτυχιακές σπουδές στο Marketing. Σήμερα παραμένει ενεργή στο χώρο, έχοντας την γενική διεύθυνση της Orange σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Δημήτρης Ταρναράς Στη μέχρι τώρα πορεία του στους Μύλους Λούλη, ως Project & Business Development Manager έχει ασχοληθεί με διεθνή έργα που αφορούν κατασκευή και διαχείριση μεγάλων βιομηχανικών μονάδων, ενώ ηγείται μιας ομάδας 50 ατόμων διαφόρων συναφών ειδικοτήτων. Είναι μέλος των Δ.Σ. τεσσάρων εταιριών και πάθος του είναι η συνεχής ανάπτυξη και βελτίωση.
Χρήστος Χριστόπουλος Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική σχολή St. Paul του Πειραιά, το 1988. Το πρώτο του πτυχίο ήταν από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά και με μεταπτυχιακές σπουδές στο Stirling University της Σκωτίας, για τον τίτλο του MSc in Marketing Management.
Χαιρετισμός Βάσω Παπαδημητρίου Η Βάσω Παπαδημητρίου είναι Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων, που εκπροσωπεί τον μεγαλύτερο μεταποιητικό κλάδο σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
  • ΜΕΓAΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team