Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018

Σοφία Παΐζη

Marketing Director, Agrino

Σοφία Παΐζη
Σοφία Παΐζη

Έχοντας πολυετή εμπειρία σαν Διευθύντρια Marketing στο χώρο των Fast Moving Consumer Goods, από το 2015 μέχρι σήμερα, είναι Marketing Director στην εταιρία Agrino (ΕΥ.ΓΕ Πιστιόλας ΑΒΕΕ). Στο παρελθόν, κατείχε διευθυντικές θέσεις στο marketing των εταιριών Καλλιμάνης ΑΕ, Cadbury (νυν- Mondelēz) όπου είχε διατελέσει και ευρωπαϊκό ρόλο και Γρ. Σαράντης ΑΕ.

Ξεκίνησε την καριέρα της από την έρευνα αγοράς στην εταιρία A.C.NIELSEN S.A. Είναι κάτοχος πτυχίου σε Business Administration και μεταπτυχιακού MBA με εξειδίκευση στο Marketing από το City University Business School του Λονδίνου. Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά. Είναι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών.

Σύνοψη Παρουσίασης

Το case study που θα παρουσιαστεί αφορά στη μάρκα Agrino Brown Family και συγκεκριμένα στο λανσάρισμα της ολοκληρωμένης σειράς και στην επικοινωνία της.

Successful launch of innovative Agrino Brown Family range supported by consumer educational campaign comprising of in

 • store activation (promogirls, quiz, stands, POP), product placement in TV cooking broadcasts, digital (banner campaign, native content and social media), print (ads and publis) and multi
 • stakeholders PR campaign (journalists, chefs and top dieticians).
 • Τα αποτελέσματα της ενέργειας ήταν ο Υπερδιπλασιασμός πωλήσεων (+55% αύξηση), η ανάπτυξη +20% στην κατηγορία και η αύξηση μεριδίου αγοράς κατά 8 ποσοστιαίες μονάδες σε αξία.

  Take aways

  • Ένα επιτυχημένο προϊόν μπορεί να φέρει εντυπωσιακή ανάπτυξη ακόμη και μέσα στην ‘κρίση’
  • Απαιτούνται: η συνεργασία ανάμεσα στα functions & οι μέγιστες δυνατές συνέργειες ανάμεσα στα διαθέσιμα εργαλεία
  • Το «by the book» works (o «πρότυπος» τρόπος ανάπτυξης προϊόντων δουλεύει)

  Ομιλητές

  International Speaker Antonio Raimondo Ο Antonio ξεκίνησε να εργάζεται στην CHEP τα 2013 αναλαμβάνοντας την θέση του Marketing Manager για την Ισπανία και την Πορτογαλία και από το 2016 πλέον ηγείται του τμήματος Marketing για όλη την Νότια Ευρώπη(Ισπανία,Πορτογαλία,Ιταλία,Ελλάδα και Τουρκία).
  International Speaker Héctor Escobar Trejo Ο Hector είναι από το Μεξικό και εργάζεται στην CHEP από το 2011 όπου και συνεργάζεται με όλους τους μεγάλους Λιανέμπορους της Ευρώπης σε πάνω από 5 χώρες.
  Σύλβια Αγάθου Sylvia has joined the Coca-Cola Company in 2016 as Brand Manager My Coke and since then, she has worked on many important Coca-Cola projects, such as the EURO and Christmas campaign, as well as the relaunch of the Coca-Cola brand identity. Among her recent accomplishments is the management of Coca-Cola Stevia launch.
  Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος Εργάζεται στους Μύλους Αγίου Γεωργίου από τον Δεκέμβριο 2010 και μετά, αρχικά ως Field Sales Manager και πλέον ως Sales manager καταναλωτικών προϊόντων.
  Βαρβάρα Ανδρέου Συμμετέχει ενεργά σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια και αποτελέσματα της έρευνας της έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Στο διαγωνισμό Ecotrophelia έχει συμμετάσχει συνολικά 2 φορές αναπτύσσοντας καινοτόμα οικολογικά προϊόντα: Greek salad on the go, 2η Θέση-2015 και AVOYOG Smoothie Beverage-1η Θέση-2017. Είναι επιβλέπουσα της ομάδας του AVOYOG Smoothie Beverage που απέσπασε την 1η θέση στον εθνικό και ευρωπαϊκό διαγωνισμό
  Δημήτρης Ζακαλκάς Για περισσότερα από 15 χρόνια υπήρξε συνιδρυτής και Client Service Director της διαφημιστικής εταιρείας CAT ad. (2001 - 2016), στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με τη Στρατηγική Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, με το marketing να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του, χωρίς όμως να αρνείται την ανάμειξή του σε πολιτικές εκστρατείες (κόμματα και υποψήφιοι).
  Αγγελική Ιωσηφίδου Γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη το 1973. Οι σπουδές της ξεκίνησαν με το Bachelor of Science, Business Administration του American College of Thessaloniki και συνεχίστηκαν με το Master of Arts, Communication στο New York Institute of Technology.
  Μαντώ Καλαμπόκα Έχει δεκαετή προϋπηρεσία σε τμήματα Marketing & Trade Marketing σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες όπως L’Oreal, Sarantis, Unilever. Σήμερα είναι Senior Brand Manager στον τομέα Απορρυπαντικών της Henkel.
  Ιωάννης Καμπούρης Το 2014 ίδρυσε και διευθύνει την εταιρία παραγωγής και τυποποίησης ελαιολάδου και άλλων αγροτικών προϊόντων με την επωνυμία «E-LA-WON». Τα προϊόντα της «E-LA-WON» είναι βραβευμένο Ελαιόλαδο, Ποιοτικό Μονοποικιλιακό Μέλι, Αρρώνια και άλλες Υπερτροφές.
  Γιώργος Καραγιάννης Όλα δουλεύουν για το brand, λέει διαρκώς ο Γιώργος Καράγιαννης. Βραβευμένος designer και πρεσβευτής της δύναμης του branding, o Γιώργος γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Γραφιστική στο ΤΕΙ Αθηνών. Έκανε τα πρώτα του βήματα στη διαφήμιση και, ανάμεσα σε άλλες εταιρείες, δούλεψε ως Senior Art Director στη JWT Athens για κορυφαία brand όπως Vodafone, Smirnoff, Δέλτα, Kαρέλια κ.ά.
  Όλγα Καρπούζου Στη Nestle, και συγκεκριμένα στην κατηγορία των Δημητριακών Πρωινού, βρίσκεται από τον Μάιο του 2012 έχοντας δουλέψει σχεδόν με όλα τα brands της κατηγορίας. Από τις αρχές του 2014 είναι brand manager στο portfolio των παιδικών και εφηβικών δημητριακών Nesquik®, Honey Cheerios®, Cookie Crisp®, Chocapic® και Lion®, ενώ από τον Μάρτιο του 2017 είναι brand manager στα δημητριακά και τις μπάρες δημητριακών πρωινού FITNESS® και ταυτόχρονα υπεύθυνη για όλο το portfolio Δημητριακών και Μπαρών της Nestle στην Κύπρο.
  Μαριαλένα Λημναίου FMCG marketer (BSc, MBA) που έχει αφιερώσει τα 17 χρόνια καριέρας της στο marketing τροφίμων, συλλέγοντας εμπειρία από σημαντικές εταιρείες όπως η Vivartia και η Perfetti Van Melle.
  Σταυρούλα Μαρκοπούλου Στο portfolio της συμπεριλαμβάνονται accounts όπως η Αθηναϊκή Χαρτοποιία, τα παξιμάδια Τσατσαρωνάκης, η ΕΨΑ, η Sony Ericsson Hellas, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, τα αυτοκίνητα Mitsubishi κ.ά. Από το Νοέμβριο του 2013 μέχρι και σήμερα κατέχει τη θέση της Brand Manager της ΕΨΑ.
  Ανέλ Μόσχου Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Νοέμβριο 1981, είναι παντρεμένη και έχει ένα αγοράκι 3 χρονών. Σπούδασε Επιχειρησιακή Έρευνα και Μάρκετινγκ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (1ο Πτυχίο) όπου και συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο full time MBA.
  Στέφανος Ναξάκης Τον Μάιο του 2016 μεταπήδησε στη Unilever και στο non-food ως Brand Μanager Skip. Από τον Ιούνιο του 2017 μέχρι και σήμερα κατέχει τη θέση του Marketing Manager Laundry, έχοντας στην εποπτεία τις μάρκες Skip, OMO & Cajoline.
  Σοφία Παΐζη Έχοντας πολυετή εμπειρία σαν Διευθύντρια Marketing στο χώρο των Fast Moving Consumer Goods, από το 2015 μέχρι σήμερα, είναι Marketing Director στην εταιρία Agrino (ΕΥ.ΓΕ Πιστιόλας ΑΒΕΕ). Στο παρελθόν, κατείχε διευθυντικές θέσεις στο marketing των εταιριών Καλλιμάνης ΑΕ, Cadbury (νυν- Mondelēz) όπου είχε διατελέσει και ευρωπαϊκό ρόλο και Γρ. Σαράντης ΑΕ.
  Ελένη Παρασκευοπούλου Η Ελένη Παρασκευοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το λύκειο των εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη. Είναι διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου από το Σεπτέμβριο του 2017.
  Γαβριήλ Πολλάτος Γεννήθηκε στην Αθήνα. Μπήκε στην διαφήμιση από 22 χρονών και σε ηλικία 28 ετών ανέλαβε την Γενική Διεύθυνση της διαφημιστικής Εταιρείας ΛΑΜΔΑ_ΑΛΦΑ Α. Ε. με πελάτες όπως η ΦΑΓΕ, ΜΙΣΚΟ,ΓΕΡΜΑΝΟΣ,ΥΦΑΝΤΗΣ,BOSCH, ΜΑSTERCARD, LACOSTE, κ.ά.
  Δέσποινα Πορτοκάλη Η Δέσποινα Πορτοκάλη έχει σπουδάσει Χημικός με μεταπτυχιακές σπουδές στο Marketing. Σήμερα παραμένει ενεργή στο χώρο, έχοντας την γενική διεύθυνση της Orange σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
  Δημήτρης Ταρναράς Στη μέχρι τώρα πορεία του στους Μύλους Λούλη, ως Project & Business Development Manager έχει ασχοληθεί με διεθνή έργα που αφορούν κατασκευή και διαχείριση μεγάλων βιομηχανικών μονάδων, ενώ ηγείται μιας ομάδας 50 ατόμων διαφόρων συναφών ειδικοτήτων. Είναι μέλος των Δ.Σ. τεσσάρων εταιριών και πάθος του είναι η συνεχής ανάπτυξη και βελτίωση.
  Χρήστος Χριστόπουλος Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική σχολή St. Paul του Πειραιά, το 1988. Το πρώτο του πτυχίο ήταν από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά και με μεταπτυχιακές σπουδές στο Stirling University της Σκωτίας, για τον τίτλο του MSc in Marketing Management.
  Χαιρετισμός Βάσω Παπαδημητρίου Η Βάσω Παπαδημητρίου είναι Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων, που εκπροσωπεί τον μεγαλύτερο μεταποιητικό κλάδο σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
  • ΜΕΓAΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

  Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

  © 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

  Designed by Boussias
  New Media Team